generell informasjon

Vi har gleden av å presentere et av markedets mest spektakulære hytteprosjekt. Helt øverst, på en av Gaustatoppens beste tomter og rett i alpinbakken og til flotte langrennsløyper. Med 180 graders panoramautsikt kan du se fra Gaustablikk i øst til majestetiske Gaustatoppen som ruver i vest. Utsøkt og smakfull arkitektur. La deg senke ned i go´stolen foran skiferpeisen som danner midtpunktet i glassfasaden som bringer fjellheimen helt inn i stua. Eller tilbring tid for deg selv i din egen SPA -avdeling etter en dag på ski. Legg deg til rette i det nedsenkede badekaret og nyt utsikten utover dalen gjennom store vinduer. Bruksvennlige løsninger for den aktive familie.

fakta

Eiendomstype: Hytte
Kommune: Tinn
Fylke: Telemark
Tomt: Eiet tomt
Bruksareal: 120 m²
Bruttoareal: 150 m²

byggemåte

Hytta er planlagt med bærende kontruksjoner i tre. Yttervegger er kledt med bordkledning i tre i en horisontal profilering. Vinduer og ytterdører er av tre og er behandlet med olje/malt. Yttertak er tekket med papp, luftet og med toppskikt av torv. Takutstikk er plassert i liv med yttervegg.

innhold

1.etg: Vindfang, bad m/dusj og opplegg for vask og tørk, stue kombinert med kjøkken, 2. etg: 3 soverom og oppholdsrom (mulighet for et ekstra bad som tilvalg). Underetg.: Stue. Sidebygning: Spa/velværeavdeling med badstue (med steamfunksjon), 1 soverom med hems, bod.

standard

Inngangen er via en overbygd svalgang som deler hovedbygget og sidebygningen. Utvendig kledning er horisontalliggende lerk og torv på taket. Terrassen gir fantastisk utsikt på over 180 grader.

Hovedbygning, 1. etg.: Vindfanget får lys gjennom den åpne trappen og panoramavinduene. Badet i 1. etg er lekkert fliselagt på gulv og vegger, og utstyrt med dusj samt opplegg for vask og tørk. Stue/ kjøkken er romslig. Her er peisen det naturlige midtpunkt i glassfasaden som gir panoramautsikt utover dalen. Trappen ved vinduene som strekker seg opp i mønet leder deg opp til 2. etg.

2.etg.: Består av en romslig gang(her kan man med tilvalg velge et ekstra bad) med inngang til et romslig hovedsoverom med panoramautsikt og mulighet for peis, to soverom hvorav ett med romslig kott for oppbevaring av sengetøy ol.

Kjeller: Består av et rom på 25kvm, med vindu, og kott under trappen.

Sidebygning: I bakkant mot inngangspartiet er en bod på ca 4kvm, i midten er et gjesterom med hems over boden. Med glassfasade mot dalen ligger hyttas velvære avdeling, med nedsenket badekar og badstue med steamfunksjon.

Lysdesignere fra lightcom.no har laget belysningsplanen for alle rom, også ute. Denne belysningsplanen kan fåes som tilvalg. Dette er en hytte hvor det er tenkt på gjennomgående gode planløsninger og lekker design.

Tilvalgsmuligheter


oppvarming

El oppvarming og vedpeis.

parkering

To parkeringsplasser få meter fra inngangsdøren til hver hytte gjør lossing og bæring for hyttehelgen enkel.

adkomst

Fra Oslo/Vestfold: Kjør til Kongsberg. Følg Riksvei 40 retning Geilo. Kjør ca. 8 kilometer. Følg Riksvei 37 mot Rjukan. Følg skilting mot Rjukan, forbi Bolkesjø og Gransherad - og langs Tinnsjøen. Like før Rjukan sentrum: Ta til venstre i retning mot Gaustablikk området. Fra Nesbru tar turen ca 2,5 time.

Fra Grenland: Kjør Riksvei 36 mot Bø. Sving til høyre på Riksvei 360 mot Notodden. Ta til venstre på E134 mot Haugesund. Til høyre på Riksvei 361/37 mot Rjukan. Like før Rjukan sentrum: Ta til venstre i retning mot Gaustablikk området. Fra Skien ca. 2,5 time.

Uansett hvor du kommer fra er det fine veier og normalt ingen kø!

beskrivelse av tomt

I all hovedsak fjelltomt / naturtomt på 1000 moh.

tilliggende fasiliteter

KONTAKT OSS for å få førstehåndsinformasjon om prosjektet og området rundt. Vi arrangerer visningsturer etter avtale.

vei / vann / avløp

Offentlig vei, vann og avløp

reguleringsforhold

Regulert for fritidsbebyggelse.

budgiving og oppgjør

KONTAKT OSS for ytterligere informasjon om finansiering og formalia. Eiendommen selges etter bustaoppføringslova, og utbygger plikter å stille bankgaranti etter gjeldende lover. Overtagelse etter nærmere avtale.


Link til prospektet Informasjon om området Bilder Mer informasjon om prosjektet Kontaktinformasjon